Corona virus

Corona virus

We hebben allemaal in het nieuws kunnen vernemen dat de meeste corona maatregelen worden verlengd! Als gevolg hiervan kunnen wij helaas onze lessen voorlopig niet hervatten. Het is nu verboden om les te geven, zelfs in kleine groepjes. We moeten ons hier vanzelfsprekend aan houden!

Dit geldt ook voor de ringtraining op woensdagavond!

Hoe nu verder?

 • Wij laten het weten zodra wij weer les mogen geven. Als het zover is zullen wij u ook op de hoogte stellen van een aantal maatregelen die wij willen invoeren i.v.m. de 1.5 meter regel.
 • Zoals het er nu naar uitziet kunnen we hooguit enkele lessen geven voor de datum dat de examens gepland zijn.  Hierdoor hebben wij besloten in juni geen examens af te nemen.
 • Alle cursisten kunnen zich, vanaf 1 mei, inschrijven voor de nieuwe cursus die in september begint.

Cursusgeld

 • Wanneer u de voorjaarscursus reeds heeft betaald, hoeft u de nieuwe cursus niet te betalen. Vermeld bij de inschrijving in het opmerkingenveld:  voorjaarscursus reeds betaald.
 • Wanneer u net voor de corona-stop bent begonnen heeft u waarschijnlijk nog geen factuur ontvangen en dus nog niet betaald. Wanneer u in dit geval inschrijft voor de september cursus krijgt u hiervoor wel een factuur maar de inmiddels genoten lessen en de eventuele lessen die we kunnen geven vóór september worden niet in rekening gebracht. U betaald in dat geval dus alleen maar voor het nieuwe seizoen.

Tot slot nog een paar tips

 • Met de sociale isolatie maatregelen zal het niet meevallen maar als er een andere hond is waarmee hij af en toe even kan spelen is dat goed voor de ontwikkeling.
 • Er is momenteel minder reden om ergens naar toe te gaan met uw hond, er zijn geen lessen, u kunt niet op visite maar toch is het belangrijk dat de hond aan de auto blijft wennen. Neem hem af en toe mee naar een rustig plekje waar hij even lekker kan rennen en ontdekken.
 • Omdat veel mensen nu thuis blijven, heeft de hond meer mensen om hem heen dan normaal. Zorg er voor dat hij ook af en toe alleen is zodat de overgang niet te groot is als we het normale leven weer oppakken (even de tuin in of naar een andere kamer is prima).
 • Een hond en zeker een pup heeft veel rust nodig. Zorg er voor dat hij die rust voldoende krijgt, zeker als de kinderen niet naar school zijn. Een Bench is hier voor ideaal maar zorg er voor dat dit een veilige slaapplaats is waar hij niet wordt gestoord!

Blijf onze website en facebook in de gaten houden voor updates!

Vriendelijke groeten, hopelijk tot binnenkort en blijf gezond!!!!

Het bestuur
KC ‘s-Hertogenbosch e.o.

2 reacties
  • Wilma Faas
   Wilma Faas zegt:

   We willen het allerbeste voor onze cursisten én de geliefde viervoeter.
   Voor alle cursisten: volg het enthousiasme van Fred op, blijf ook thuis oefenen met uw hond!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.