Inschrijfformulier Clubmatch

Inschrijfformulier clubmatch / rashondenshow

Clubmatch 2018

Mede door het hele corona gebeuren is er dit jaar helaas geen clubmatch!

Inschrijfformulier Clubmatch

Er kan helaas niet worden ingeschreven!

Nota bene:

 • velden met * zijn verplicht
 • u dient voor iedere deelnemende hond een apart formulier in te vullen

  Akkoord privacyverklaring
  • Wij gebruiken uw gegevens om u als exposant in te schrijven voor onze clubmatch, deze in de catalogus te verwerken en voor de afdracht aan de Raad van Beheer.
  • Uw gegevens worden verder in geen enkel bestand opgenomen of bewaard en niet aan derden verspreid noch verkocht. Zie ook onze privacyverklaring.

  Ja, ik ga akkoord met het gebruik van de door mij aangedragen gegevens voor bovenvermelde doeleinden. *

  Gegevens eigenaar

  Ja, ik meld mij aan voor deelname aan de Clubmatch op zondag 20 oktober 2019!

  Aanhef *
  heermevrouw

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Gegevens hond

  Ras *

  Variëteit

  Kleur

  Geslacht *

  Naam van de hond *

  NHSB nummer *

  Geboortedatum hond *

  Vader *

  Moeder *

  Fokker *

  Inschrijving en betaling

  Ik schrijf mij in voor de: *
  1. Jongste puppyklas (tussen 4 tot 6 maanden)2. Puppyklas (tussen 6 tot 9 maanden)3. Jeugdklas (tussen 9 tot 18 maanden)4. Tussenklas (tussen 15 tot 24 maanden)5. Openklas (vanaf 15 maanden)6. Veteranenklas (vanaf 8 jaar)7. Koppelklas (reu + teef, gratis voor ingeschreven honden)

  Wilt u met uw hond (naast deelname aan zijn/haar klas) ook deelnemen aan de Koppelklas (gratis voor ingeschreven honden), gelieve dit hieronder aan te geven.

  Ja ik neem ook deel aan 7. Koppelklas (gratis voor ingeschreven honden)

  Geeft u hieronder het totale bedrag aan voor alle honden waarmee u deelneemt. In het 2e en volgende formulier kunt u dan aangeven dat u het totaalbedrag al bij een vorig formulier heeft ingegeven.

  Mijn totale inschrijfgeld bedraagt: *
  € 23,00 voor deelname met één hond€ 43,00 voor deelname met twee honden€ 63,00 voor deelname met drie honden€ 83,00 voor deelname met vier honden€ 103,00 voor deelname met vijf honden€ 123,00 voor deelname met zes hondenik meld meerdere honden aan en heb het totaalbedrag al bij een vorig formulier ingegeven

  Wanneer u geen lid bent van KC 's-Hertogenbosch e.o., dan betaalt u een clubmatch bijdrage van € 10,00.

  Bent u lid van KC 's-Hertogenbosch: *
  Ja, ik ben lid van KC 's-HertogenboschNee, ik ben geen lid van KC 's-Hertogenbosch en maak € 10,00 extra over i.v.m. clubmatch bijdrage

  Gelieve het totale inschrijfgeld (eventueel vermeerderd met de clubmatch bijdrage van € 10,00) over te maken op IBAN NL88 RABO 010 25 59 481 t.n.v. KC 's-Hertogenbosch e.o., 's-Hertogenbosch, onder vermelding van "Clubmatch 2019" en het ras van de hond(en).

  Verklaring
  • Inzender verklaart dat, voor zover hem/haar bekend is, de door hem/haar ingeschreven hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter, in het bijzonder te vrezen valt.
  • Hij/zij verklaart voorts de hond niet ten toon te stellen indien genoemde omstandigheden zich voor de clubmatch nog mochten voordoen.
  • Tevens verklaart hij/zij dat de hond voldoende gevaccineerd is. Het op verzoek tonen van het vaccinatieboekje is verplicht.
  • Inzender verklaart, dat hij door het inzenden van dit formulier zich onderwerpt aan de bepalingen van de Raad van Beheer en van de clubmatch en zich verplicht het inschrijfgeld te voldoen.
  • Bij contante betaling € 5,00 extra!
  • Overmaken met de telefoon op de dag zelf wordt niet geaccepteerd!

  Ja, ik ga hiermee akkoord. *

  Eventuele aanvullende informatie / vragen / opmerkingen

  Aanvullende informatie: